Gratis proefles

Tang Soo Do is een oosterse verdedigingskunst (martial art) uit Korea, ook wel bekend als Koreaans karate. De sport is te vergelijken met taekwondo, kungfu en karate. Er wordt gewerkt aan zelfverdediging, weerbaarheid, beheersing, lenigheid en conditie. Belangrijke kernwaarden zijn respect voor elkaar en de omgeving, persoonlijke groei, veiligheid en plezier.

Tang Soo Do is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen (vanaf 6 jaar), jeugd en volwassenen leren basistechnieken zoals trappen en stoten, sparren (tweegevecht met beschermers), loopvormen (hyungs), zelfverdediging en breektesten waarbij houten planken of plastic boards worden gebroken.

We trainen in de gymzaal van Piter Jelles Montessori, Douwe Kalmalaan 2. Ingang aan de rechterkant van het blauwe gebouw (zie foto). Dinsdag’s van 19.00 tot 20.30 en donderdag’s van 19.00 tot 20.00 uur (tot 20.30 voor gevorderden). Je bent van harte welkom om eens te komen kijken of een proefles mee te draaien. Dat kan gewoon in gymkleding (joggingbroek, t-shirt, blote voeten). 

Adres: Douwe Kalmalaan 2 (Westeinde) Gymzaal van Piter Jelles Montessori Highschool

Wil je een keer meetrainen? Stuur dan even een mailtje naar info@samjoko.nl of bel even met de instructeur: 06 4606 5104.